Akce v Brně? Máme pro vás tip, kam rozhodně zavítat!

Brno je nádherným městem, jež nabízí řadu sportovního, kulturního i odpočinkového vyžití. Jenže přichází výjimečné chvíle, které chceme strávit s nejbližšími přáteli a rodinou na jedinečném místě. Chvíle, kdy práci odsouváme stranou a utužujeme pracovní kolektiv, a stejně tak momenty, za nimiž stojí perfektní zázemí, vynikající kuchyně a kompletní vybavení pro různorodé aktivity. Přesně takový je family park BRuNO!

Ideální místo pro firemní akce

Ať už hledáte dokonalé místo pro teambuilding v Brně nebo dostatečné prostory pro firemní večírek, v areálu BRuNO najdete skutečně vše! Teambuilding je nezbytný pro stmelování kolektivu a získávání důvěry mezi spolupracovníky. Ve family parku to organizátoři moc dobře vědí, a proto připravují velice atraktivní, zábavné a zároveň sportovně laděné programy pro kolektivy. Během těchto akcí se lidé nejen skvěle odreagují a zapomenou na starosti, ale zároveň se naučí skvěle pracovat v týmu, poznají své slabé stránky a vylepší efektivitu společné práce. Teambuidingové aktivity si užijí pracovní týmy z velkých společností, vedení firem, ale rovněž kolektivy z neziskových organizací, škol a dalších společností.

Místnosti v areálu jsou připraveny také na intenzivní školení, která lze spojit s chutným obědem či večeři v oblíbené restauraci nebo atrakcemi. Vánoční večírek v prostorách family parku BRuNO se stane nezapomenutelným zážitkem s naprosto dokonalou organizací přesně podle vašich představ.

Family day a tematické akce po celý rok

Zábavní park BRuNO sleduje aktuální dění, požadavky zákazníků a připravuje dobrodružný program pro malé návštěvníky i do posledního detailu promyšlenou zábavu pro dospělé. Brněnský areál nově disponuje také venkovním hřištěm, pěti narozeninovými místnostmi, herním labyrintem nebo 40 atrakcemi, kde se dosyta vyřádí všichni bez rozdílu věku. Rozhodně se vyplatí sledovat novinky a program family parku BRuNO a po celodenní zábavě ochutnat delikatesy z restaurace Brno, kde se pracuje s regionálními, sezónními a vždy čerstvými surovinami.