Chcete traktor, jehož opravy je možné realizovat rychle? Náhradní díly Zetor koupíte jednoduše

Potřebujete ke své práci traktor a přemítáte, zda zvolit Zetor, nebo některou ze zahraničních značek? Pak rozhodně neberte v potaz jen pořizovací cenu a technické parametry. Obě tato kritéria jsou bezesporu velice důležitá. Někteří lidé však zapomínají předem si zjistit, zda jsou pro vybraný model dobře dostupné náhradní díly. Kupujete-li nový stroj, v prvních letech jeho provozu vás v případě nezaviněné poruchy bude zajímat spíše servis v rámci záruky, nicméně chvíle, kdy se na motoru či karoserii projeví opotřebení a bude třeba zajistit výměnu některých součástí, dříve či později přijde. U staršího traktoru se může problém objevit kdykoli.

Proč se rozhodnout právě pro Zetor? Jedním z důvodů jsou i dostupné náhradní díly Zetor

Právě kvůli dostupnosti komponent a servisu se vyplatí zvolit tuzemskou produkci. Náhradní díly Zetor jsou totiž u českých dodavatelů běžným sortimentem a se Zetorem se pravidelně setkává každý opravář zemědělské techniky. Náhradní díly Zetor jsou navíc v prodeji nejen pro nové modely, Bez problémů seženete náhradní díly Zetor pro univerzální řadu I, II, III i IV. Ani několik desetiletí starý, ale dobře udržovaný Zetor proto nemusí putovat do šrotu. Jeho opravy lze realizovat poměrně jednoduše a velkou část z nich zvládne dokonce i šikovný kutil ve své domácí dílně. Právě to je jedním z důvodů, proč jsou Zetory UŘ stále v nemalém počtu k vidění na naších polích a silnicích, přestože nenabízejí takový uživatelský komfort jako nové modely traktorů. Svou práci však zastanou nezřídka stejně dobře.

U jakého prodejce lze pořídit náhradní díly Zetor?

Spolehlivým dodavatelem náhradních dílů Zetor je společnost Nekvinda – Zemědělská technika. V jejím sortimentu nenajdete jen náhradní díly Zetor včetně těch pro unifikovanou řadu I, ale také zahradní techniku, zemědělské stroje, nářadí, pneumatiky či nabíječky.